Fiskgratäng Normandie med Curryris

En fiskgratäng som låter sig väl smakas när man serverar den med Curryris.

Ingredienser

  • 400 g torskfilé eller valfri fisk
  • 1 gul lök
  • 1 syrligt äpple
  • ½ dl salta hackade jordnötter
  • 2 tsk fransk senap
  • Salt
  • Peppar
  • 2-3 msk curry
  • 12 dl vatten
  • 6 dl ris
  • 1 st grönsaksbuljong
  • Instruktioner

    1. Hacka löken fint, riv äpplet grovt och hacka nötterna.
    2. Blanda ihop alla ingredienser.
    3. Lägg fisken i smörjd ugnsfast form och täck fisken med röran. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 30 min.
    4. Curry ris; Fräs curryn i en kastrull häll på riset o låt fräsa med en stund. Tillsätt vatten, grönsaksbuljong och koka som vanligt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben