Fiskgratäng Picasso
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
God, lite annorlunda gratäng.
Ingredienser
0,5 kg fiskfilé(er)
2 skiva(or)rökt skinka
0,5 dl färsk gräslök
1 dl vispgrädde
2 tsk fransk senap
1 dl riven ost
Instruktioner
Tillagning:
1. Sätt ugnen på 225°C. Lägg fisken i en ugnsäker form. Hacka skinkan och gräslöken.
2. Blanda dem med grädde, senap och ost. Häll det över fisken.
3. Stek i ugnen ca 20 minuter. Servera med fräst spenat och potatis.
Liknande recept
Fiskgratäng med pepparrot och mos
4.7
35 min
3
4
Fiskgratäng med tärnad ostpotatis
4.8
4
4
Fiskgratäng med vin-och spenatsås
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Pappas fiskgratäng
3
30 min
4
2
Räk och kräft, fiskgratäng
4
30 min
4-6
3
Nettans mammas fiskgratäng
4
2
Lyxig fiskgratäng
4.6
4
12
Krämig fiskgratäng
4.3
3-4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!