Fiskgratäng under grönsakstäcke
Serverar:
4 portioner
Enkelt och snabbt en vardagkväll
Ingredienser
500 g fiskfilé t.ex sej, torsk
Salt
Peppar
½-1 purjolök
1 gul paprika
4 dl crème fraiche
4 msk chilisås
1 tsk paprikapulver
1 tsk basilika
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader
Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Skölj och strimla purjolöken. Skölj, ansa och strimla paprikan. Fördela grönsakerna över fisken.
Vispa ihop crème fraiche, chilisås och kryddor. Klicka ut smeten över fisken. Sätt in i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
Servera gärna kokt potatis och en sallad till.
Liknande recept
Fiskgratäng med pepparrot och mos
4.7
35 min
3
4
Fiskgratäng med tärnad ostpotatis
4.8
4
4
Fiskgratäng med vin-och spenatsås
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Fisk i ugn med grönsakstäcke
4.4
4
7
Pappas fiskgratäng
3
30 min
4
2
Räk och kräft, fiskgratäng
4
30 min
4-6
3
Nettans mammas fiskgratäng
4
2
Lyxig fiskgratäng
4.6
4
12
Kommentarer (1)
bodilla
9 juni 2008
Jättegott, vilken trevlig vardagsmiddag!!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Jättegott, vilken trevlig vardagsmiddag!!