Fiskgratäng under grönsakstäcke

Serverar: 4 portioner

Enkelt och snabbt en vardagkväll

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé t.ex sej, torsk
  • Salt
  • Peppar
  • ½-1 purjolök
  • 1 gul paprika
  • 4 dl crème fraiche
  • 4 msk chilisås
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk basilika
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader
    2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Skölj och strimla purjolöken. Skölj, ansa och strimla paprikan. Fördela grönsakerna över fisken.
    3. Vispa ihop crème fraiche, chilisås och kryddor. Klicka ut smeten över fisken. Sätt in i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
    4. Servera gärna kokt potatis och en sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bodilla 9 juni 2008

    Jättegott, vilken trevlig vardagsmiddag!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben