Fiskgryta med ägg och räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Fick denna rätt på tjejträffen sist. Det var jättegott.

Ingredienser

  • 450 g fiskfilé
  • 3 - 5 hårdkokta ägg
  • räkor
  • 2 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 3 msk majonäs
  • salt
  • vitpeppar
  • dill
  • 5 dl mjölk
  • Instruktioner

    Smält margarinet, rör ner mjölet och späd med mjölk, blanda i majonäsen. Salta och peppra och smaksätt med dill. Lägg fisken i ugnsfast smord form.Lägg skivade ägg och lite räkor över fisken. Häll såsen över alltsammans och gratinera i 225 grader cirka 25 minuter. Servera med pressad potatis och kokt broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben