Fiskgryta red curry

Serverar: 4 portioner

Snabb smakrik rätt som tar dig till Thailand.

Ingredienser

  • 400 g fryst tärnad fisk
  • 4 portioner jasminris
  • 400 ml kokosmjölk
  • 5 dl fiskbuljong, vatten + buljongtärning eller fond
  • 1 påse paneng red curry spice mix, santa maria
  • 500 g djupfrysta wokgrönsaker
  • 1 pressad lime
  • Instruktioner

    1. Tina fisktärningarna. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Koka upp kokosmjölk, fiskbuljong och kryddmixen.
    2. Häll i grönsakerna i soppan och koka upp. Lägg i fisken och koka upp. Låt det koka i någon minut. Smaksätt med limejuice.
    3. Sevrera fiskgrytan med jasminris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben