Fiskgryta red curry
Serverar:
4 portioner
Snabb smakrik rätt som tar dig till Thailand.
Ingredienser
400 g fryst tärnad fisk
4 portioner jasminris
400 ml kokosmjölk
5 dl fiskbuljong, vatten + buljongtärning eller fond
1 påse paneng red curry spice mix, santa maria
500 g djupfrysta wokgrönsaker
1 pressad lime
Instruktioner
Tina fisktärningarna. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Koka upp kokosmjölk, fiskbuljong och kryddmixen.
Häll i grönsakerna i soppan och koka upp. Lägg i fisken och koka upp. Låt det koka i någon minut. Smaksätt med limejuice.
Sevrera fiskgrytan med jasminris
Liknande recept
Kyckling/kött/fiskgryta med curry och kokosmjölk
20 min
2-3
Red curry chicken
4
3
Thai red curry vegetarisk
4.7
3
1
Fiskgryta med curry och ris
4
2
3
Thai Red Curry med fiskfilé
Mr. Lee´s Thai Red Curry - Kyckling
40 min
1-2
5
Snabb torsk red curry
4
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
Fläskkött med kokosmjölk och röd curry
4
45 min
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!