Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Serverar: 4 portioner

Paneringen på fiskpinnar brukar vara problemet för allergiker. Pommes Fish (från Findus) är helt glutenfritt. Och baguette finns också glutenfri.

Ingredienser

  • 400 g fiskpinnar (Pommes Fish)
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • 4 små baguetter
  • ½ gurka
  • Några salladsblad
  • Sås
  • 3/4 dl gravlaxsås
  • 2-3 msk finhackat syrligt äpple
  • 1 msk finhackad ättiksgurka
  • 1 msk kapris
  • Instruktioner

    1. Stek fiskpinnarna i olja, se anvisningen på förpackningen.
    2. Blanda under tiden den färdiga gravlaxsåsen med äpple, ättiksgurka och kapris.
    3. Skär varje baguette längs med och bottna varje bröd med sallad och långa skivor hyvlad gurka. Lägg i stekta fiskpinnar. Toppa med såsen.
    4. Pommes Fish panering är glutenfri.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben