Fiskpinnar med grönsakssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Stek gärna färsk panerad fisk istället för fiskpinnar.

Ingredienser

  • 10-12 potatisar
  • 4 tomater
  • 1 knippa gräslök
  • 2 dl mini fraiche, 5% fett
  • 600 g djupfrysta fiskpinnar
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • (1-2 tsk råsocker)
  • Instruktioner

    1. Skrapa och skölj potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skölj och halvera tomaterna. Gröp ur kärnorna och skär fruktköttet i små tärningar. Hacka gräslöken.
    2. Smaksätt minifraichen med ½ tsk salt, 1 krm mald vitpeppar och gärna 1-2 tsk råsocker. Vänd i tomattärningar och gräslök.
    3. Stek fiskpinnarna enligt förpackningens anvisningar, servera fiskpinnarna med potatis och grönsakssås. Bröd och sallad serveras till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben