Fiskpinnar med sås med potatis

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

Helt ok

Ingredienser

  • 12 fiskpinnar
  • 3 hårdkokta ägg
  • 10 cheddar ost skivor
  • 1,5 msk pizzakrydda
  • 1,5 msk dill
  • 2 dl frysta ärt, majs, och paprika blandning
  • 1-1 1/2 tsk habanero hot saus
  • 3 dl mjök
  • Heinz - L&P Worcestershire Sauce
  • 1 lime
  • orientdressing från Rydbergs
  • Instruktioner

    1. Stek fiskpinnarna gyllebruna, ställ åt sidan
    2. Mosa ner äggen med en gaffel till en fin smet i en kastrulll och tillsätt mjölk, osten, dill, pizzakrydda, grönsakerna, habanero och låt det puttra sakta till en ganska krämig sås under omrörning och smaksätt såsen försiktig med worcestershire sauce i slutet och smaka av
    3. Häll äggsåsen över fiskpinnarna och servera med potatis och orientdressing vid sidan om att kombinera med såsen och kall dressing i varje tugga Går även servera med pasta

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben