Fisksoppa à la la Söndag

Serverar: 4-6 portioner

Nått jag slängde ihop nu på dan. Blev rikigt gott och mättande.

Ingredienser

  • 3 pangasusfiléer, eller annan fisk
  • 4 dl ris
  • 2 morötter
  • 1 gul lök
  • Några buketter broccoli
  • 2 buljongtärningar
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • Curry
  • Paprikakrydda
  • Instruktioner

    Tina fileerna. (Jag brukar låta dom ligga framme en liten stund så sköter dom sig själva) Hacka lök. Skär morötterna i önskad form. Fräs lök och morötter i lite olja/margarin. Krydda. Tillsätt riset och låt det fräsa med några sekunder. Tillsätt 1½ l vatten. Lägg i broccoli och buljong. Låt koka ca 10- 15 min. Skär fisken i mindre bitar och lägg i soppan. Häll på grädden och ev mer kryddor. Låt små koka ca 5 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben