Fisksoppa à la Mexico

Serverar: 4 portioner

Vi är tokiga i mexikansk mat i vår familj. Detta är en supergod soppa.

Ingredienser

  • 1 burk Old El Paso Thick´n Chunky Salsa
  • 2 vitlöksklyfta
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 5 dl vatten
  • 400 g fryst torskfilé
  • 200 g purjolök
  • 1 röd paprika
  • 2 dl majskorn
  • 2 dl vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 1 påse Old el Paso Tortilla Chips
  • 2 dl gräddfil
  • Instruktioner

    Pressa vitlök. Koka upp buljongtärningen i vattnet. Blanda salsa, vitlök och buljong i en kastrull. Låt koka ca 10 min. Tillsätt fisk och grönsaker. Låt sjuda ca 10 min tills fisken är vit och ogenomskinlig. Tillsätt grädden och smaksätt med salt och peppar. Servera med sprödvarma Old El Paso Nachips/Tortilla Chips (värm i ugn, 125°C, ca 10 min) och en klick gräddfil eller creme fraiche.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben