Fisktärningar med pennepasta

Serverar: 4 portioner

Med spenat, ingefära och lime.

Ingredienser

  • 1 pkt findus fisktärnigar på lax, pangasius och sej, 400 g
  • 300 g penne pasta
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 dl vatten
  • 2 msk riven ingefära
  • 1 msk limesaft
  • 250 g bladspenat
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Tina fisktärningarna. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda vatten och crème fraiche, låt koka upp. Blanda ner fisktärningarna och låt dra i 4 min på svag värme. Tillsätt därefter spenat, riven ingefära och limesaft och servera.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4-5

    Kommentarer (1)

    mbroberg 25 januari 2011

    Supergott. Man kan dock med fördel göra mer sås, dvs mer cremefraiche och vatten. (5 dl + 2 dl)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben