Fläskfilé gryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En god gryta med vitlökssmak. Passar både till fest som en mysig helg rätt.

Ingredienser

  • Ca 500 g fläskfilé
  • 2 förp creme bonjour vitlök/örter
  • 2 köttbuljong tärningar
  • 500 g crème fraiche
  • Margarin/smör till att steka i
  • Instruktioner

    1. Skär ner filén och bryn den i smöret.
    2. Tillsätt creme bonjour och crème fraichen. Blanda väl.
    3. Lägg i buljongtärningarna.
    4. Sänk värmen och låt rätten puttra i ca 25 minuter. Serveras denna rätt med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    MammaAngie 30 oktober 2009

    Låter himlens gott! Ska lagas ikväll:) Dock s tänkte jag ha champignoner i också:) Kanske lägger upp en bild sen!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben