Fläskfilé i senapssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En himelskt god rätt =) Lättlagad

Ingredienser

  • 500 gram fläskfilé
  • 1-2 msk Fransk senap
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1 tsk soja
  • 1 köttbuljong tärning
  • 2 burkar creme fraise
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Putsa filén fri från hinnor. Skär den i skivor, salta och peppra. Stek filé skivorna gyllenbruna, och lägg köttet i en gryta. Häll i lite vatten i stekpannan och rör om med en visp så du får med dig alla goda smaker, häll sen detta i grytan med köttet. Tillsätt alla övriga ingredienser i grytan och låt det koka upp. Små puttra i ca 10 minuter.
    2. Servera med pressad potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben