Fläskfilé med gorgonzolasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det går bra att bjuda på festmat fast du har brottom.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • Salt
  • Peppar
  • Sås
  • 2 dl créme fraiche
  • ½ dl vatten
  • 100 g gorgonzola
  • ½ - 1 msk Touch of Taste kalvfond
  • Instruktioner

    Skär fläskfilén i skivor. Stek dem gyllene på båda sidor i lite matfett. Salta och peppra. Ta upp dem. Häll créme fraiche i en traktörpanna och tillsätt smulad ost och kalvfond. Värm såsen under omrörning på låg värme tills osten smält. Smaka av. Lägg tillbaka fläskfilén med sky som bildats i pannan. Låt allt bli genomvarmt. Bjud klyftpotatis och en sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben