Fläskfilé med krämig vitlökssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Supergod och extremt lättlagad festmåltid :)

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 200-300 g crème bonjour med vitlökssmak
  • 1 dl köttbuljong
  • 5 msk vitt vin
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Putsa filén och skär i 2 cm skivor. Stek dem i smör och krydda med salt och svartpeppar.
    2. Lägg över i en kastrull och häll över köttbuljong, vitt vin och färskost. Låt koka upp och småputtra i 5 minuter.
    3. Tillsätt eventuellt hackad persilja och servera med nykokt tagliatelle eller en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben