Fläskfilé med krämig vitlökssås
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Supergod och extremt lättlagad festmåltid :)
Ingredienser
1 fläskfilé
200-300 g crème bonjour med vitlökssmak
1 dl köttbuljong
5 msk vitt vin
Salt
Svartpeppar
Smör
Hackad persilja
Instruktioner
Putsa filén och skär i 2 cm skivor. Stek dem i smör och krydda med salt och svartpeppar.
Lägg över i en kastrull och häll över köttbuljong, vitt vin och färskost. Låt koka upp och småputtra i 5 minuter.
Tillsätt eventuellt hackad persilja och servera med nykokt tagliatelle eller en sallad.
Liknande recept
Tagliatelle med fläskfilé i krämig vitlökssås
5
4
Fläskfilé med vitlökssås och goda potatistoppar
4.8
6
4
Bräserad fläskfilé i krämig basilikasås
4.7
40 min
4
3
Fläskfilé i vitlökssås
20 min
2
Krämig gratäng med fläskfilé
3.5
6
Fläskfilé med krämig fransk grönsaksröra och bandpasta
4
Krämig fläskfilé i ugnen
4
1 h
4
3
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!