Fläskfilé med senapssås
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Mycket gott.
Ingredienser
600 g fläskfilé
6-7 cornichons
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 msk vinäger
2 msk dijonsenap
1 gul lök
Instruktioner
Skär fläskfilén i 1 cm tjocka skivor och bryn dessa i en stekpanna. Lyft ur köttet hacka löken och fräs den i pannan.
Tärna gurkorna häll i grädden i pannan och låt köttet, grädden, vinägern, senap, gurkan och löken koka ihop 10 minuter. Salta och peppra.
Servera med råstekt potatis.
Liknande recept
Fläskfilé i ost- och senapssås
4.8
4
5
Fläskfilé i ost- och senapssås
4.3
4
37
Fläskfilé i ost och senapssås
3.9
4
10
Fläskfile i ost och senapssås
4.8
35 min
3
4
Fläskfilé i ost och senapssås
4.5
40 min
4
1
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!