Fläskfilé- och chorizokorvgryta

Serverar: 4 portioner

Bra bjudmat.

Ingredienser

  • 500-600 g fläskfilé
  • 1 röd paprika
  • 2 chorizokorvar
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl syltlök
  • 3/4 dl hackad ättiksgurka
  • ½ tsk salt
  • 1 ½ tsk paprikapulver
  • ½ msk senap
  • Salt efter tycke och smak
  • Vitpeppar efter tycke och smak
  • Instruktioner

    1. Putsa och skiva köttet. Bryn det i stekpanna med smör. Lägg köttet med grädde och kryddor i en gryta, låt koka på svag värme under lock ca 20 min.
    2. Skiva korven, finhacka paprika och gurka. Lägg i detta med syltlöken och låt koka 7 - 10 min. Smaka av med salt och vitpeppar.
    3. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben