Fläskfilé- och apelsinwok
Åh vad smaskens
Ingredienser
400-500 g fläskfilé skuren i strimlor
1-2 squash i tunna skivor
2 rödlökar i smala klyftor
Olja till stekning
1 apelsin saften och det rivna skalet
4 msk woksås
Instruktioner
Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Bryn först fläskfilén och för den åt sidan.
Lägg ner squash och lök och fräs några minuter. Blanda om och tillsätt apelsinskal, apelsinsaft samt woksås och hetta upp. Servera genast med ris och sallad.
Liknande recept
Fläskfilé- och pestopastasallad
4
Apelsinwok
20 min
4
Fläskfilé- och chorizokorvgryta
4
Fläskfilé- och gorgonzolagratäng
50 min
4
Fläskfilé- och ananasspett med kokosris
4
1
Fläskfilé- och svampsallad
4
Fläskfilé- och korvspett.
20 min
4
Fläskfilé- och kantarellpasta
4
Fläskfilé- och grönsaksspett med banansås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!