Fläskfilé- och pestopastasallad

Serverar: 4 portioner

Serveras med t ex ett gott grekiskt lantbröd eller liknande

Ingredienser

  • 1 ask körsbärstomater
  • 1 paket ruccola
  • 1 paket Halloumi
  • 1/2 kg grillad pepparfläskfilé
  • 2 avokado
  • 2 msk pesto
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 500 gram fullkornspasta
  • 1/2 rödlök
  • 1 limefrukt
  • Instruktioner

    1. Koka pastan och häll av vattnet, dela tomaterna i hälften. Dela avokadona i två och skär dem i skivor, pressa över limefrukten. Strimla löken fint och skölj ruccolan.
    2. Blanda den kokta pastan i en stor skål med pesto, balsamvinäger och 1 msk olivolja. Tillsätt den skivade löken, ruccolan, avokadon och tomaterna.
    3. Skär fläskfilen i skivor och lägg upp på ett fat. Skär Halloumin i skivor och stek den i lite olivolja tills den får fin färg. Servera med pastasalladen och fläskfilén med några skivor gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben