Fläskkarré med lök och kantareller

Serverar: 2 portioner

Tid: 50 minuter

Rena smaker, enkelt och gott.

Ingredienser

  • 1 stor lök, skivad
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 l kantareller eller blandsvamp
  • 1 stor klick smör
  • 2 skivor fläskkarré
  • 8-10 små färskpotatisar
  • Instruktioner

    1. Bryn karrén på hög värme, salta, peppra och lägg över i en ugnsform. Borsta och skölj potatisen, lägg den tillsammans med köttet. Stek i ugnen på 150 grader i 40 minuter.
    2. Stek bort allt vatten ur svampen i en torr stekpanna på hög värme. Tillsätt en rejäl klick smör, löken och vitlöken. Stek på mellan värme i 15 minuter tills löken och svampen fått färg. Servera svamp och lökblandningen tillsammans med karrén och potatisen

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    4-6
    5
    4.6
    3 h 30 min
    7-10
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben