Fläskkarré med skogssvamp panna

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

med smak av kantarell och champinjoner

Ingredienser

  • 3 st skivad fläskkarré
  • 1 burk Skogssvamp panna
  • Wok grönsaker
  • Instruktioner

    1. Stek fläskkarren ica 10 minuter lägg den i en ugnssäcker form. Värm burken med skogssvamps pannan och häll det över köttet sätt in i ugn i ca 20 minuter i 225 grader.
    2. Stek Wokgrönsakerna efter köttet och lägg det i en ugnsäker form och in i ugnen tillsammans med köttet.
    3. Servera med potatis eller ris.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    4-6
    5
    4.6
    3 h 30 min
    7-10
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben