Fläskschnitzel Cordon Bleu
Serverar:
4 portioner
En enkel och god middag.
Ingredienser
600 g benfri kotlett
4 rökt skinka, skivor
4 ost, lagrad i skivor
1 ägg
1,5 dl vetemjöl
2 dl ströbröd, vete
100 g smör
Instruktioner
Skär ut en fjärilskotlett och banka ut den till ca 4 mm tjocklek.
Lägg på 1 skiva ost och en skiva skinka. Vik dubbelt, salta och peppra.
Vänd först i vetemjöl, sedan i lättvispat ägg, klappa till sist in ströbrödet. (Detta förfarande kallas dubbelpanering).
Värm rikligt med smör i en stekpanna, stek när smöret är gyllenbrunt. Ös och vänd ofta tills schnitzeln har fått fin färg.
Servera genast med potatis och grönsaker.
Liknande recept
Cordon bleu nötfärslimpa
1 h 30 min
4
Cordon Bleu (lövbiff)
3.2
4
3
Pasta Blåskägg
15 min
4
Fylld kycklingfilé med ost, ölkorv och paprika
Älgbiff "cordon bleu"
4
Schnitzel cordon bleu
5
4
3
Cordon bleu
4
Kyckling cordon bleu
45 min
4
Chicken Cordon Bleu
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!