Pasta Blåskägg

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Pasta med rökt lax och pepparrot som är busenkel att göra.

Ingredienser

  • 1 finhackad spansk peppar
  • 100 g creme bonjour bleu (färskost)
  • 2 msk sechuanpeppar
  • 2 msk rosépeppar
  • 75 g pepparrot (på tub)
  • 200 g strimlad, rökt lax
  • 1 kruka dill, finklippt
  • 3 dl vispgrädde
  • 500 g färsk fettuccini
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienserna (utom laxen) till såsen och vispa den fluffig. Vänd ned laxen i såsen och blanda runt. Koka fettuccini enligt anvisning, blanda i såsen och värm försiktigt upp blandningen. Servera genast.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben