Fläskytterfilé med sötpotatis

Serverar: 8 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 1 kg fläskytterfilé
  • 2 tsk salt
  • 3-4 sötpotatisar, ca 1 kg
  • 4 rödlökar
  • Smör
  • 5 dl Kelda® matlagningsgrädde
  • 1 påse (75 g) fajita marinad, smoke taste
  • 2 msk japansk soja
  • 1 tsk salt
  • Persilja
  • Instruktioner

    Skala och skär potatis och lök i bitar. Fräs det i smör i en traktörpanna. Tillsätt grädde, marinad och soja. Låt det koka ca 10 min. Skär köttet i skivor och bryn det i smör i en stekpanna. Salta. Lägg ner köttet i såsen och låt allt puttra några min. Strö över persilja. Servera med mango chutney och kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben