Flarn på prästost

Serverar: 30 portioner

Tid: 10 minuter

Dessa flarn är ett perfekt tilltugg till ett bättre glas vin. Pröva till en bättre Amarone.

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 100 g smör
  • 2 dl riven Prästost (gärna lagrad)
  • 3 tsk Grey Poupon dijon senap
  • 1 st ägg
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen på 200 g. Lägg alla ingredienserna förutom ägg i en matberedare och mixa ihop. Rulla till 3 cm breda cylindrar. Låt vila i kylen. Skiva i 1 cm tjocka skivor. Lägg på en plåt med smörpapper. Pensla med uppvispat ägg och toppa med riven ost. Grädda i ca 10 minuter.
    2. Njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben