Flatbröd från Sardinien

Serverar: 8 portioner

Baka flatbröd inspirerade från Sardinien och välj dina tillbehör, enkelt och bra till plockmat.

Ingredienser

  • 4 dl polenta
  • 4 dl mannagryn
  • 1.5 tsk salt
  • 1 dl sesamfrön
  • 3 dl ljummet vatten
  • Mjöl till utbaket
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Blanda polenta, mannagryn, salt och sesamfrön.
    3. Tillsätt vatten och knåda ihop till en deg.
    4. Dela degen i åtta delar och kavla ut brödkakorna på mjölat bakbord.
    5. Lägg brödkakorna på bakplåtspapper och grädda i varm ugn 8-10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben