Flundrafilé i grön sås
Serverar:
4 portioner
Plattfisk till all ära.
Ingredienser
600 g plattfiskfilé
1 tsk salt
1 msk margarin
3 msk klippt gräslök
3 msk hackad persilja
3 msk hackad dill
1 tsk hackad dragon
1 tsk citronpeppar
1 fiskbuljongtärning
2 dl vatten
½ dl torr vermouth
2 dl creme fraiche
Instruktioner
Strö salt på fisken och rulla ihop eller vik dem.
Fräs örterna och kryddor i smör. Lös upp bulongtärningen i vattnet, tillsätt vermouthen och creme fraichen.
Låt allt koka upp. Lägg i fiskrullarna och sjud i fem minuter eller till att fisken är vit. Servera med kokt ris eller potatis och sallad till.
Liknande recept
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Aromatisk sås /Sugo agli aromi
30 min
4
Lutfisk med vit sås
5
4
2
Kotletter i sås
4.3
4-5
4
Jättegod sås till pajen
4.5
4
23
Fläskstek i fruktig sås
2 h
4-6
Räkor i stark sås
4.4
20 min
4
6
Heta kycklingklubbor med sås
3.7
40 min
4
2
Grillad laxfjäril med honung och citron och sås
4.3
4 h 30 min
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!