Foliegrillad regnbågsforell

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Går lika bra att grilla i ugnen som på grillen

Ingredienser

  • 4 regnbågsforeller (går även med röding och annan fisk)
  • 1 stor gul lök
  • 1 rödlök
  • ½ dl mynta (finhackad)
  • ½ dl basilika (finhackad)
  • ½ dl rosmarin (finhackad)
  • 4 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Svartpeppar
  • ev. chilipeppar
  • 4 msk margarin alt. smör
  • Instruktioner

    1. Klipp 4 stora ark av aluminiumfolie, lägg dit fisken. Fördela hackad gul- och rödlök, och de färska kryddorna inuti fisken, salt och peppra. Lägg sist dit maragrinet.
    2. Vi ihop paketen ordentligt och grilla på grill ca 15 minuter, i ugnen tar det ca 30-40 min.
    3. Servera med pressad potatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben