Franska ärtor

Serverar: 4 portioner

Spännande sallad till de flesta maträtter. Passar också på ett buffébord

Ingredienser

  • 1 finhackad liten gul lök
  • 250 g små djupfrysta ärtor petits pois
  • Smör eller margarin
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 klyfta finstrimlad isbergssallad
  • Instruktioner

    Fräs löken glansig i matfettet. Tillsätt ärtorna, strö över salt och peppar och låt det hela fräsa under lock på svag värme cirka 5 minuter. Blanda i strimlad sallad. Tillsätt mer matfett och sjud vidare ett par minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    popik 21 april 2009

    Detta är ett himla gott tillbehör, ibland brukar jag även ha i lite syltlök också.

    ullutt 22 april 2009

    Tack för tipset, det ska jag prova någon gång. Hälsningar Ulla

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben