Franska färsbiffar med potatismos

Serverar: 4 portioner

Enkel svensk husmanskost

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • 1 ägg
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl ströbröd
  • 2 msk finhackad purjolök
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk finhackad färsk dragon
  • Instruktioner

    Blanda färsen med salt, peppar, ströbröd, ägg och mjölk. Arbeta smeten till en smidig massa. Blanda ner purjolök, senap och dragon. Forma smeten till 8 små runda biffar och stek dem i panna 3-4 minuter på varje sida. Servera med pasta och tomatsås, eller potatismos och en god grönsallad,

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben