Franskbröd med kycklingfyllning

Serverar: 4 portioner

Gott som lunch eller mellanmål...eller varför inte som god kvällsmacka med te...

Ingredienser

  • 4 portionsbröd
  • 250 g grillad kyckling, benfri
  • 2 dl vispgrädde
  • ½ dl finhackad färsk lök
  • 2 msk finhackad stjälkselleri
  • ½ dl riven morot
  • 1 tsk finhackad färsk chili
  • ½ msk hackad färsk dragon eller ½ tsk torkad
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • Salt
  • Strimlad sallad
  • Tomatskivor
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingköttet i små bitar.
    2. Vispa grädden hårt, blanda ner lök, selleri, morot, chili och dragon i grädden.
    3. Tillsätt kycklingköttet, smaksätt med vitlök och salt.
    4. Skär av locken på bröden.
    5. Lägg i strimlad sallad, kycklingfyllning och tomatskivor. Lägg på locken.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lennart_58 13 augusti 2009

    Ja du MrsC, visa detta för en smörgåsnisse, jag har inte gjort den än, det blir nog i kväll, men jag ser att det är en (in blanco) klar femma, yummy, Lennart.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben