Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme
En mycket god rätt, perfekt till fredagsmyset!
Finhacka rödlök och purjolök. Hacka de kokta äggen och laxen. Rör ihop gräddfil, majonnäs, cayennepeppar och chilisås. Blanda i räkor, lax, lök, purjolök, ägg och finklippt dill. Skär av ett lock från franskbrödet och gröp ur innehållet. Det ska bara vara ytterkanterna och botten kvar. Blanda bordsmargarin, pressad vitlök och persiljan. Bred ut inne i brödet. Lägg i fyllningen och lägg ostskivor över. Gratinera i 225* ca 20 minuter. Servera med sallad och en god dressing. Kan med fördel även ätas kall och kan förberedas på morgonen.
Riktigt god, tack för receptet
Mackornas macka, godis godis en fempoängare.
Jättegod. Den ska vi göra fler gånger.
Jättegott!
Jättegott. Tack för receptet. Gjorde faktiskt som en smörgåstårta då jag inte hittade något bra bröd som inte var färdigskivat. Fyllningen räckte gott och väl till 4 rostbrödsskivor på längden och tre lager.