Räkfyllt formfranska

Serverar: 4 portioner

För att göra det billigare kan hälften av räkorna bytas ut mot musslor.

Ingredienser

  • 1 stort färskt formfranska
  • Smör
  • 1 kg räkor
  • 1 liten bit vitlöksost
  • Dill
  • Instruktioner

    Gör så här: Skär ett lock av franskan. Skär loss det mjuka innehållet och gröp ur detta. Bred smör inuti brödet och på insidan av locket. Varva sedan skalade räkor med klickar av vitlöksosten inuti brödet. Lägg på locket och vira in brödet i aluminiumfolie. Värm brödet i 250 graders ugn under 15-20 minuter. Bär brödet direkt till bordet och öppna paketet. Garnera med dill. Servera med en god sallad och ett glas kallt vin.

    Liknande recept

    4
    10 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben