Frittata Pesto e Salsiccia

Italiensk omelett...falukorv passar utmärkt ifall du vill ha rätten mildare eller varför inte prova Chorizo för en lite hetare rätt?

Ingredienser

  • 10 ägg
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 5 dl parmesan, riven
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 burk Barilla Pesto alla Genovese
  • 400g salsiccia, skivad
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader.
    2. Blanda äggen med grädde, parmesan, vitlök och pesto. Salta och peppra.
    3. Använd en ugnsfast form och fördela ut korven. Slå på äggstanningen.
    4. Stek i ugn tills ytan blir fast och fått en gyllenbrun färg, ca 20 minuter.
    5. Vill du ha ett nyttigare alternativ kan du byta ut grädden mot röd mjölk.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben