Fruktpaj

Fruktpaj med kokos.

Ingredienser

  • Botten
  • 125 g margarin
  • 1 ½ dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk socker
  • Fyllning
  • 2 dl kokosgrädde
  • 200 g kvarg
  • 2 ägg
  • ¾ dl socker
  • 2 burkar á 227 g ananasbitar i saft ca 450 g
  • 1 burk 420 g aprikoshalvor i saft
  • Instruktioner

    1. Arbeta ihop ingredienserna till botten och tryck ut i en form med löstagbar botten.
    2. Vispa äggen lätt, rör i kokosgrädde, kvarg och socker, rör tills fyllningen blir jämn.
    3. Bred fyllningen över pajbottnen. Skär aprikoshalvorna mitt itu, dekorera pajen med
    4. Ananas- och aprikosbitarna. Grädda i 200 grader i 40 minuter, servera när pajen har svalnat.

    Liknande recept

    4.3
    1 h
    12
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mums för fruktpajer
    I min familj fikar vi mer på semestern än vad vi gör resten av året...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben