Frusen äggtoddy
Serverar:
2 portioner
Tid:
4 timmar
Nåt att bjuda på i påsk.
Ingredienser
2 äggulor
4 msk strösocker
3 tsk mandellikör
2 passionsfrukter
Instruktioner
Vispa äggulor och socker till en fluffig smet. Rör i likören.
Häll upp i portinsskålar eller glas. Ställ in i frysen i minst 4 timmar.
Dela passionsfrukterna och gröp ur fruktköttet och lägg på äggtoddyn precis innan servering.
Liknande recept
Frusen rabarbertårta med jordgubbar
4
10
1
Frusen chokladtårta
4
8
1
Frusen jordgubbsdröm
4
5
Äggtoddy/Eggnog
1
Frusen cheesecake på mascarpone
4.5
4 h 30 min
8
1
Nyttig frusen snickerskaka, (rawfood, glutenfri)
40 min
10
Frusen hallondessert
5
6
3
Frusen mintchokladtårta
4.7
2
Alkoholfri Äggtoddy
5
20 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!