Frusen hallontårta

Serverar: 10 portioner

Väldigt enkelt och gott

Ingredienser

  • 6 digestivekex
  • 1 Milda Vaniljvisp
  • 2 msk strösocker
  • 1 pkt frusna hallon
  • Instruktioner

    Lägg 6 digestivekex i en påse och knyt ihop. Krossa kexen med en kavel. Vispa Milda Vaniljvisp hårt i en skål med en elvisp. Blanda ner 2 msk socker med en trägaffel, strö hälften av kexsmulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll blandningen och jämna till ytan med en slickepott. Strö över resten av kexen. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt i formen i frysen och låt den stå i 4 timmar. Tina tårtan i kylan ca 30 min. Servera med x-tra bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben