Frusen hjortronyoghurt
Serverar:
4 portioner
Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk yoghurt.
Ingredienser
2 dl Lindahls yoghurt
2 dl hjortron, färska eller frysta (tinade)
150 g mandelmassa
Ev hjortronlikör
Citronmeliss
Instruktioner
Riv mandelmassan grovt. Rör ner mandelmassan och bären i Lindahls yoghurt, blanda väl.
Häll blandningen i form och frys några timmar. Skeda upp desserten i portionsglas. Stänk lite likör över och garnera med citronmeliss.
Liknande recept
Frusen rabarbertårta med jordgubbar
4
10
1
Frusen chokladtårta
4
8
1
Frusen jordgubbsdröm
4
5
Frusen cheesecake på mascarpone
4.5
4 h 30 min
8
1
Nyttig frusen snickerskaka, (rawfood, glutenfri)
40 min
10
Frusen hallondessert
5
6
3
Frusen mintchokladtårta
4.7
2
Frusen Lime Cheese Cake
4 h 30 min
8-10
Frusen drottningfrestelse
3-4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!