Frusen mockaparfaittårta
Serverar:
8-10 portioner
Frusen mockaparfaittårta.
Ingredienser
Botten
300 g mandelmassa
3 ägg
Fyllning
4 dl Vispgrädde
1 msk kakao
1 ½ msk snabbkaffepulver
½ dl florsocker
1 äggula
50 g blockchoklad
Instruktioner
Riv mandelmassan, rör i äggen och bred ut smeten i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter.
Grädda i 175ºC ca 20 min. Låt kakan kallna. Blanda grädde, siktad kakao, kaffepulver och florsocker. Vispa tills det blir tjockt, rör i äggulan.
Bred grädden över kakan i formen. Täck formen och ställ den i frysen i minst 3 timmar. Lossa formens kant. Garnera tårtan med flagad blockchoklad.
Liknande recept
Frusen rabarbertårta med jordgubbar
4
10
1
Frusen chokladtårta
4
8
1
Frusen jordgubbsdröm
4
5
Frusen cheesecake på mascarpone
4.5
4 h 30 min
8
1
Nyttig frusen snickerskaka, (rawfood, glutenfri)
40 min
10
Frusen hallondessert
5
6
3
Frusen mintchokladtårta
4.7
2
Frusen Lime Cheese Cake
4 h 30 min
8-10
Frusen drottningfrestelse
3-4
Kommentarer (1)
chokladcookie
24 oktober 2008
Bakade denna till min systers födelsedag. God!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Bakade denna till min systers födelsedag. God!