Frusen passionstårta

Serverar: 6-8 portioner

Mmm.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 lime
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • Ca 6 digestive kex
  • 3-4 passionsfrukter
  • Instruktioner

    Dela äggen. Vispa gulorna med vaniljsocker och socker. Tvätta limen och riv av skalet . Pressa saften av båda limen. Blanda ner i äggsmeten tillsammans med crème fraiche och vispad grädde. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner i smeten. Krossa kexen och strö i botten på en rund form med löstagbara kanter (ca 22cm). Pressa smulorna med handen. Häll fyllningen i formen. Ställ in i frysen 3-4 timmar. Tina lite innan servering. Dela och gröp ur passionsfrukterna och bred innehållet över tårtan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben