Frusen silltårta

Serverar: 6 portioner

Kan förberedas i god tid. Servera med grovt bröd och rädisor.

Ingredienser

  • 2 brk matjessill à 200 gr
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 ½ dl hackad gräslök
  • 2-3 msk spad från Matjessillen
  • Garnering
  • Hackad gräslök
  • Instruktioner

    1.Hacka sillfiléerna mycket fint. Vispa grädden hårt. Rör i sillhack och gräslök och smaka av med några matskedar sillspad och lite svartpeppar. 2.Använd en rund kakform med löstagbar botten. Klä botten med plastfolie. Häll i sillgrädden och släta till ytan. Frys i minst 4 timmar. 3.Stjälp upp silltårtan och låt den stå en stund innan den serveras. Garnera med hackad gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben