En underbar tårta, som lätt kan förberedas och förvaras i frysen!
Ingredienser
Färdiga runda marängbottnar
400 g bär, färska eller frysta av valfri sort
4 dl Milda Vanilj Visp
Instruktioner
1. Klä en springform 24 cm i diameter med gladpack. Lägg marängen i botten.
2. Vispa Milda Vanilj Visp kraftigt.
3. Varva Vanilj Visp med ett bärlager i mitten och ett lager Vanilj Visp överst. Spara lite av bären.
4. Ställ i frysen ett par timmar.
5. Tag fram tårtan en liten stund innan servering och dekorera med resten av bären. Extra fin blir den om man dekorerar med några ätbara blommor. Servera njut.
GISSA om du vart "poppis" nu hos mina barnbarn...:p
Maränger, bär och vanilj..I EN Å SAMMA...Säger som barnbarnen här...*L*
"JAMMI" Risk för ett OFTA "återfall till detta" *S*
Kommer igen med "godkännandet" sen! :D
Tack å Kram från oss 3! ;)
Det var mycket gott
GISSA om du vart "poppis" nu hos mina barnbarn...:p Maränger, bär och vanilj..I EN Å SAMMA...Säger som barnbarnen här...*L* "JAMMI" Risk för ett OFTA "återfall till detta" *S* Kommer igen med "godkännandet" sen! :D Tack å Kram från oss 3! ;)