Frusen vaniljdrömtårta

Serverar: 8 portioner

En underbar tårta, som lätt kan förberedas och förvaras i frysen!

Ingredienser

  • Färdiga runda marängbottnar
  • 400 g bär, färska eller frysta av valfri sort
  • 4 dl Milda Vanilj Visp
  • Instruktioner

    1. 1. Klä en springform 24 cm i diameter med gladpack. Lägg marängen i botten.
    2. 2. Vispa Milda Vanilj Visp kraftigt.
    3. 3. Varva Vanilj Visp med ett bärlager i mitten och ett lager Vanilj Visp överst. Spara lite av bären.
    4. 4. Ställ i frysen ett par timmar.
    5. 5. Tag fram tårtan en liten stund innan servering och dekorera med resten av bären. Extra fin blir den om man dekorerar med några ätbara blommor. Servera njut.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Okänd 12 maj 2008

    Det var mycket gott

    matnjutaren 19 maj 2008

    GISSA om du vart "poppis" nu hos mina barnbarn...:p Maränger, bär och vanilj..I EN Å SAMMA...Säger som barnbarnen här...*L* "JAMMI" Risk för ett OFTA "återfall till detta" *S* Kommer igen med "godkännandet" sen! :D Tack å Kram från oss 3! ;)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben