Fruset blåbärsfluff

Serverar: 2 portioner

En väldigt lätt dessert i ordets alla bemärkelser!

Ingredienser

  • 1 dl blåbär
  • 1 dl Kesella lätt
  • 1 äggvita
  • 3 msk strösocker
  • Rivet skal av 1/4 lime
  • 1/2 dl blåbär
  • Instruktioner

    1. Blanda blåbär och Kesella. Vispa vitan till hårt skum. Tillsätt sockret och fortsätt vispa några minuter. Blanda Kesella, uppvispad äggvita och limeskal snabbt. Häll upp i 2 portionsglas.
    2. Ställ glasen i frysen ca 1 timme.
    3. Garnera med blåbär och ev rivet limeskal

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kawil1 11 februari 2011

    Underbart gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben