Fullkornsbröd!

Serverar: 2 portioner

Tid: 1 timme 20 minuter

Ett mycket gott och grovt bröd

Ingredienser

  • 4 ½ dl Grahamsmjöl
  • 2½ dl Rågkross
  • 4 dl Vetegroddar
  • 8 dl Dinkelmjöl
  • 2 tsk salt
  • 4 tsk Bikarbonat
  • 1 dl mörk sirap
  • 1 liter Lättfil
  • Instruktioner

    1. Blanda alla torra ingredienser, och blanda sen i sirapen och filmjölken.Grädda underst i ugnen 175C 1 timme stäng ugnen låt stå ytterligare 20 min.
    2. rågkrossen kan bytas ut mot pumpafrön det blir jättegott!

    Liknande recept

    1 h 30 min
    10-12

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Frukostvanor som varar!
    Det kan kännas både präktigt och barnsligt att uppmuntra till bra f...

    Bra frukostvanor räcker länge
    Kanske verkar det väl präktigt att uppmuntra till bra frukostätande. D...

    Tips för vegetarianer
    När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben