Serverar: 10-12 portioner
Tid: 1 timme 30 minuter
Receptet är för 1 bröd Grovt bröd med tuggmotstånd,faktiskt riktigt gott, som inte behöver jäsa! Bara att röra ihop och grädda. Tips: byt/ lägg till nötter,russin,torkadfrukt,sesamfrö mm vad du gillar helt enkelt =)
Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla torra ingredienser. Rör i lingonsylt, sirap och yoghurt. Häll degen i en smord och bröad avlång bakform, rymd ca 1 ½ liter. Strö över lite rågkross. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Stjälp upp brödet och låt det svalna på galler.
Frukostvanor som varar!
Det kan kännas både präktigt och barnsligt att uppmuntra till bra f...
Bra frukostvanor räcker länge
Kanske verkar det väl präktigt att uppmuntra till bra frukostätande. D...
Tips för vegetarianer
När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...