Fullkornsspaghetti med bacon, tomat och kronärtskocka

Serverar: 5 portioner

Med kronärtskockor i pastasåsen blir den extra god tycker jag som älskar kronärtskockor både här där...

Ingredienser

  • 500 g Barilla fullkornspaghetti
  • ½ dl olja
  • 150 g strimlad bacon
  • 150 g delade skockbottnar
  • 5 dl Barilla såsbas tomat & lök
  • 2½ nerskurna chilifrukter
  • Salt
  • Peppar
  • Hackad persilja alternativt nerskuren timjan
  • Soltorkade tomater, skurna efter smak och tycket
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt förpackningen.
    2. Svetta bacon i olja. Tillsätt skockorna, chili samt såsbasen.
    3. Smaka av och tillsätt örterna. Toppa med soltorkade tomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben