Köttfärskaka med bacon och tomat

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Snabblagad god lunchrätt

Ingredienser

  • 200 g nötfärs
  • 200 g krossade tomater
  • 120 g kotlettbacon
  • ½ lök
  • Grillkrydda
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka löken grovt och strimla baconskivorna. Stek lätt i stekpanna och spara vid sidan om. Tryck ut köttfärsen i stekpannan. Stek på medelsvag värme tills den håller ihop och fått lite färg. Strö på kryddorna. Vänd färskakan med hjälp av en tallrik. Stek andra sidan av kakan. Häll på de krossade tomaterna och toppa med bacon och lök, Låt allt bli varmt.
    2. Servera med sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben