Fylld falukorv med salami och lite gott i gott gott

Serverar: 4-5 portioner

Har prövat många gånger men skam den som ger sig. Här är en superkombination på goda smaker, så gott!

Ingredienser

  • 500 g falukorv
  • 100 g pepparsalami
  • ½ dl salami mjukost
  • 10 soltorkadetomater
  • ½ dl gul lök, fin hackad
  • 4 msk senap
  • ca ½ dl fetaost
  • 2 dl gratängost
  • Sås
  • 3 dl grädde
  • 1 dl chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär en längsgående skåra i korven. Fyll den med salami, och de tärnade soltorkadetomaterna, samt den finhackade gula löken och fetaosten. Överst på fyllningen spritsa ut mjukosten och bred senap runt om hela korven. Strö över den rivna osten.Stek i ugnen 15 min i 200 grader.
    2. Blanda chilisås, grädde ,salt och peppar och häll runt om korven och stek i ugnen i ytterligare ca 10 minuter.
    3. Servera med pressad potatis och en god inlagd gurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bjboman 22 april 2012

    Att ingen har varit och komenterat denna suveräna korvrätt, Törs ni inte testa den? Du missar något om du som läser detta recept, hoppa INTE över det. Laga till den och njuuuuut, det gjorde vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben