Fylld lövbiff med kapris och pepparrot

Serverar: 4 portioner

Lövbiff fylld med en härlig blandning av purjolök, kapris och pepparrot är en spännande rätt för den verklige finsmakaren.

Ingredienser

  • En halv purjolök
  • 2 msk kapris
  • 2 tsk riven pepparrot
  • 2 msk senap
  • 4 tunna skivor lövbiff
  • Salt
  • peppar
  • 2 msk smör eller margarin
  • Instruktioner

    1. Skölj och strimla purjolöken fint. Blanda samman kapris, riven pepparrot, senap och purjolök i en skål.
    2. Krydda köttskivorna med salt och peppar och fördela fyllningen på skivorna. Vik dem dubbla och fäst ihop dem med en tandpetare.
    3. Bryn matfettet i en stekpanna och stek biffarna 1-2 minuter. Vänd biffarna och stek dem ytterligare 1-2 minuter.
    4. Servera med kokt eller råstekt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    monicadanell 7 december 2008

    Hej ingela har ätit din goda lövbiff med kapris och pepparot igår tack för receptet kommer att göra om den den var kanon god kram /monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben