Fyllda biffar med grönpepparsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och festligt gott. Passar både till vardags och fest!

Ingredienser

  • 600 g nötfärs
  • 50 g ädelost
  • 2 msk smör
  • salt
  • peppar
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 st köttbuljongtärning
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 msk grönpepparkorn
  • 2 tsk kinesisk soja
  • Instruktioner

    1. Mosa ädelosten. Tillsätt smör och blanda ihop väl. 2. Platta ut färsen till 4 stora biffar. Lägg en klick ostsmör på varje och vik över färsen. Forma till runda platta biffar. Krydda med salt och peppar och stek i lite smör, ca 4 minuter på varje sida. 3. Koka upp vatten och buljongtärning. Rör ut mjölet i grädden och vispa ner i bujongen. Tillsätt grönpeppar och soja och koka såsen i ca 3 minuter. Servera biffarna med sås, kokt potatis och grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben